Помощ

Услугите в tvoetotaro.com са с развлекателен и езотеричен характер. След поставянето на въпроса се показва колода карти Таро и трябва да изтеглите 10 карти, за да завършите пасианса Келтски кръст. Отговор на въпрос се изготвя индивидуално от Ели Маринова, след разчитане на вашия пасианс. Отговорите НЕ са автоматични. Отговорът се изготвя в рамките на 48 часа и след като е готов, ще получите известие по имейл с линк към вашия акаунт в сайта. Следвайте тези стъпки:

1. Задайте въпрос

Кликнете върху бутона „Задайте въпрос“ на началната страница или изберете Келтски кръст от главното меню. Ще бъдете насочени към екрана данни за въпрос.

Снимка на екран на начална страница.

Попълнете Вашето име, дата на раждане и задайте въпроса си максимално кратко и ясно. След това щракнете върху бутона „Изтеглете карти“. Ще бъдете насочени към екрана пасианс Таро Келтски кръст.

Снимка на екран на данни за въпрос.

2. Изтеглете карти

Първата карта (Сигнификаторът) се изтегля автоматично въз основа на датата на раждане. След това, като се съсредоточите върху въпроса си, изтегелете още десет карти от ветрилото, за да завършите пасианса Таро Келтски кръст.

Снимка на екран пасианс Таро Келтски кръст.

След изтегляне на последната карта ще бъдете пренасочени автоматично към страницата за плащане.

3. Плащане

Плащането е възможно най-лесно. Ако все още нямате регистрация, трябва да попълните вашите данни, за да създадете акаунт, след което да завършите поръчката. Създаването на акаунт е необходимо, за да имате достъп до вашите отговори по-късно.

След като попълните данните за профила си, можете да направите поръчката чрез сигурно плащане със Stripe. След 24 до 48 часа вашият индивидуален отговор ще бъде готов и ще бъдете уведомени по имейл. Когато отговорът е готов, можете да получите достъп до него през страницата Моят профил и секцията Въпроси. Инструкции ще бъдат включени в имейла за известяване.

С най-добри пожелания,
Ели Маринова

error: Content is protected !!