Политка за защита на личните данни


Политка за защита на личните данни в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО.

Кои сме ние?

Адресът на този уебсайт е: https://tvoetotaro.com/

Какви лични данни събираме и за какво ги използваме?


Форма за въпрос

Въведените данни във формата за въпрос се запазват в системата ни и се обработват за предоставянето на отговор на потребителя.

Плащане с СМС

При плащане с СМС всички данни за съобщението се запазват в системата ни след известяването за плащане от оператора / посредника, включително телефонния номер от който е извършено плащането. Възможно е телефонния номер да се запази с цел идентифициране потребителя при по-нататъшното му предоставяне на услугите.

Бисквитки

Използваме уеб технологията "бисквитки" за да улесним потребителите. При зареждане на уебсайта е възможно да се създават "бисквитки" за опциите на екрана и за това какво да се показва. При успешно влизане на потребителя в системата, се създават няколко "бисквитки", които запазват информацията за вход. При успешно влизане в системата се създава "бисквитка" с валидност две седмици съдържаща в криптиран вид телефонния номер или e-mail адреса, който се използва за вход. Ако е избрана опция "Запомни ме", ще останете влезли в профила си в продължение на две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат премахнати.

Вградено съдържание от други уебсайтове

Статиите в този уебсайт могат да включват вградено съдържание (например видеоклипове, изображения, статии и др.). Вграденото съдържание от други уебсайтове се държи по същия начин, както ако посетителят е посетил другия уебсайт. Тези уебсайтове могат да събират данни за вас, да използват "бисквитки", да интегрират допълнително проследяване от трети страни и да наблюдават взаимодействието ви с вграденото съдържание, включително проследяване на взаимодействието ви с вграденото съдържание, ако имате профил и сте влезли в него.

Анализи

С цел събиране на статистическа информация за броя на посещенията, може да записваме данните на база IP адреса на посетителя и данните от агента на неговия браузър.

С кого споделяме вашите данни?


СМС плащания

При извършване на плащане с СМС данните за плащането се обработва от „Мобио“ ЕООД. Това включва например телефонен номер и сума за плащане. За повече информация, моля вижте Страницата за Защита на лични данни на „Мобио“ ЕООД.

Facebook

С цел подобряване на ефективността ни, използваме инструменти на Facebook. За повече информация, моля вижте Политика за поверителност на Facebook.

Колко дълго ще запазим данните ви?


Данните ви се съхраняват за неопределено време. За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт или имат регистрация (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Администраторите на уебсайта могат да виждат и / или редактират тази информация.

Какви права имате върху данните си?


Ако имате профил на този уебсайт или сте използвали платените ни услуги, можете да поискате да получите експортиран файл с личните данни, които съхраняваме за вас, включително всички данни, които сте ни предоставили, на този уебсайт. Можете също така да поискате да изтрием всички лични данни, които държим за вас. Това не включва данни, които сме длъжни да пазим за административни, правни или охранителни цели. Искане за получаване и / или заличаване на лични данни може да се направи чрез изпращане на електронно съобщение на електронния адрес за контакт на този уебсайт.

Допълнителна информация


Как защитаваме вашите данни?

Работим усилено, за да защитим информацията за вас от неоторизиран достъп, използване, промяна или унищожаване и да предприемаме адекватни мерки. Използваме всички технически средства и актуализации с които разполагаме. Също така разчитаме и на професионализма на хостинг компанията, която използваме.

От какви трети страни получаваме данни?

Не получаваме данни от трети страни.

Какви автоматизирани решения и / или профилиране правим с потребителските данни?

Не използваме автоматизирани решения за профилиране с потребителски данни.